05 mars 2008

Ett mjukare sverige!

Jag har en vän som berättade om en grej häromdagen. En grej som imponerade på mig ganska mycket.
Denne vän har tillsammans med sin flickvän startat ett litet projekt som går ut på att omvandla Sverige från ett knäckebrödsland till ett mjukt.
Hur gör man då för att bidra till ett mjukt Pågen-Sverige?
- BE NICE!
Var inte grinig mot kassörskan, le mot brevbäraren, kasta inte sten på kajorna som sitter ovanför ditt sovrumsfönster varje morgon och väcker dig med sina never-ending kaj-läten.

Var med och gör Sverige till ett mjukare land!
Vännen heter Samuel Wincent-Dodd

Tips från coachen
För att värva folk så måste man börja få folk att göra lite små saker. Det kan bara vara att skicka ett sms till en kompis där det står; "le till nästa person du möter"
och sen kan du få dom att börja säga "hej" och le till busschaufförer och expediter. och efter det så kan man börja göra lite större saker som att gå fram till en person och säga "åh gud vilken snygg kappa du har, du passar verkligen i den!" för det är dom komplimangerna som sätter sig. komplimanger från främlingar, helt oprovocerat!
och sista steget kan vara att göra streat art, typ skriva en skylt där det står "du är mysig", för då går massa människor förbi den och tänker; "ja så är det" och ler lite för sig själva^^

se där, ut och gör lite nytta nu folks!


Fred!

2 kommentarer:

Anonym sa...

tog du bort mina komentarer?

Sofia sa...

åhh. du har bytt pressbild! gud va fint, är det ett av dina självporträtt? en liten, röd, varning. ja slutar kommentera om ja inte får ngr svar och om du inte skriver blogg dagligen. man blir beroende anna! ja kollar din blogg 3ggr om dagen, men det är inte alltid som du har skrivit något, då kommer en våg av besvikelse... men ja älskar dig ändå (JAG ÄR LEDIG IMORN!!!)